Фанати Реала оцінили вибір між Луніним і Куртуа на фінал ЛЧ

У стані «галактікос» є два претенденти на місце у воротах

1 червня в Лондоні у фіналі Ліги чемпіонів відносини з'ясують мадридський «Реал» і дортмундська «Боруссія».

У «галактікос» є вибір на воротарську позицію, адже гарний сезон проводить українець Андрій Лунін, а нещодавно після травм відновився бельгієць Тібо Куртуа та вже провів три «сухих» матчі в Ла Лізі.

Очікується, що найближчого вікенду саме Куртуа зіграє проти «Бетіса» в заключному турі чемпіонату Іспанії, а потім, можливо, готуватиметься і на фінал Ліги чемпіонів.

Серед фанатів «Реала» присутнє розуміння ситуації, коли в команді є непростий вибір голкіпера на ключовий матч Ліги чемпіонів.

«Дилема воротарів така: якщо «Мадрид» виграє, ніхто й не згадає про ці дебати, а якщо «Мадрид» програє з Луніним, то їх критикуватимуть за те, що вони не поставили найкращого воротаря у світі; якщо вони програють із Тібо, то їх критикуватимуть за те, що вони поставили найкращого воротаря у світі», - упевнений прихильник «Реала» з ніком Yoto10.

«Куртуа повинен проявити смиренність і пропустити Луніна у фінал!», - упевнений інший фанат із ніком pauloppsm.

«Якщо поставлять Куртуа, то Луніну слід попрощатися і піти грати за іншу команду. В іншому разі він сидітиме на лавці запасних, поки бельгієць знову не отримає травму», - вважає шанувальник із ніком xebaz10.

«Жоден із голів «Вільярреала» (гра в Ла Лізі завершилася внічию 4:4. - прим.) не був виною Луніна. Це були «великі» голи. Про це Анчелотті заявив на післяматчевій пресконференції», - нагадаємо шанувальник «Реала» з ніком trovador.

Раніше стало відомо, що у «Реала» є одна гарантована втрата на фінал Ліги чемпіонів.

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 липня 2024, 23:45 6

Варвара народилася в московській області і в червні 2023 року отримала французький паспорт

Коментарі