«Нам дали прочухана в перерві». Гравці Олександрії та Вереса – про 29 тур

Микола Михайленко, Віталій Дахновський та Микита Шевченко прокоментували матч

Матч 29 туру УПЛ між «Вересом» та «Олександрією» закінчився бойовою нічиєю 2:2. Гравці «Олександрії» Микола Михайленко та Микита Шевченко, а також півзахисник «Вереса» Віталій Дахновський поділилися враженнями від гри.

Микола Михайленко:

- Ми грали проти дуже хорошої бойової команди. У них удома шалена підтримка. Тиск від уболівальників дуже впливає на гру суперників« Вереса» та на їхню гру. Щодо моїх пенальті, можна вважати, що я вже штатний пенальтист у команді. Треба брати відповідальність, бо як показує практика, пенальті теж треба забити. Добре, що я впорався в обох моментах. Добре, що команда дозволила мені це зробити».

Віталій Дахновський:

- «Олександрія» вирішила свої завдання, і нам потрібна була перемога, щоб вилізти та не вилетіти напряму. Залишитись у перехідних іграх. Як бачите, чемпіонат у нас дуже цікавий. «Минай» вирвав перемогу в «Колоса» - 3:2, «Полісся» на останніх хвилинах втратило перемогу над «Металістом 1925». В останньому турі тепер усе вирішиться. Наша гра проти харків'ян буде дуже цікавою. І їм, і нам треба перемога. Для вболівальників буде класний матч.

Микита Шевченко:

- «Верес» - дуже гарна команда. Я впевнений, що їм вдасться залишитись в УПЛ. Рівненська команда нав'язала нам свою гру. Ми десь чогось перелякалися. У нашому виконанні була не найкраща гра. Не знаю, чим це пояснити. Усі хотіли виграти. Нам дали маленького прочухана в перерві й у другому таймі ми прокинулися.

Сергій Рип'юк Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 15:15 25

Колишній віцепрезидент НОК розкритикував українських футбольних діячів