Желько ЛЮБЕНОВИЧ: «Вірю, що ми зможемо виграти і залишитися в УПЛ»

Головний тренер «Миная» підсумував гру з «Колосом»

Наставник «Миная» Желько Любенович поділився враженнями від камбеку своєї команди в грі проти «Колоса» (3:2).

«Вітаю команду, вболівальників, всіх працівників клубу, всіх місцевих - ми заслужили на цю перемогу. Сьогодні я отримав величезний кайф від гри своєї команди. Хлопці - молодці. Пишаюся ними.

Двічі програвали у рахунку і ми двічі зрівнювали, а в кінці забили третій гол. Є не лише характер, але ще й якість. Якби не було якості - ми б не змогли таку гру витягнути. Коли мої футболісти поступаються - вони грають у футбол, красивий футбол. Не бояться. Ми пройшли чимало перепон перед тим, як дійти до такого рівня.

Я говорив раніше, що «Шахтар», «Динамо», «Рух» і «Кривбас» показують найкращий футбол у цьому чемпіонаті. Будемо сподіватися, що Юрій Вернидуб комусь зі своїх гравців дасть відпочити, аби нам було легше (посміхається). В них команда високого рівня. Але ми дійшли до останнього кроку, ми нікого не боїмося, всіх поважаємо. Якщо зіграємо так, як проти «Колоса» - то шанси у нас будуть.

З найпершого дня, як тільки я сюди прийшов, казав, що у нас є шанс і я вірю в це. І ми показуємо це. Наш рівень поступово зростав і сьогоднішня гра показала, куди ми прийшли. Я вірю у цю команду. Вірю, що в останній грі ми зможемо виграти і залишитися у Прем'єр-лізі.

Не можу поділитися всіма секретами, але як я вже казав - футболісти повірили в себе. А коли вони вірять в себе і відчувають, що можуть показати те, що вміють (а вони вміють) - виходить такий результат», - сказав Любенович.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 13:40 28

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – у пошуках справедливої формули чемпіонату Європи