Карл ФРОЧ: «Нехай Усик вішає рукавички на цвях, йому нічого доводити»

Екс-чемпіон світу – про майбутнє Олександра Усика

Відомий британський екс-боксер Карл Фроч вважає, що після перемоги над Тайсоном Ф'юрі Олександру Усику варто завершити кар'єру:

«Я думаю, єдине, що зробить Усик - завершить кар'єру. Він або проведе реванш, або піде на пенсію. Йому більше нічого доводити. Він двічі переміг Ентоні Джошуа, а тепер переміг Тайсона Ф'юрі.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Для мене він найкращий із покоління. Усик - головний, він лідер зграї. Коли ви подивитеся на це покоління супертяжів, ви скажете: «Олександр Усик - головний, він домінує».

На мою думку, йому час завершити кар'єру, він зробив усе, що потрібно, заробив достатньо грошей, він пройшов бокс. Йому більше нічого робити. Абсолютний чемпіон у крузервейті, абсолют у надважкій вазі, йому 37 років, він наближається до 40 років.

Коли я завершив кар'єру, мені було майже 37. Усик у тому віці, коли я знаю, що ти відчуваєш у тренувальному таборі і що відчуваєш у сьомому і восьмому раундах.

Він зробив усе в боксі, нехай вішає рукавички на цвях. Це моя йому порада. Я не думаю, що ще треба щось доводити, реванш нічого не доведе. Ентоні Джошуа, Тайсон Ф'юрі та інші суперважковаговики можуть битися за позицію №2».

Олег Дідух Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 11:47 17

За перемогу на чемпіонаті Європи футболістам обіцяно 50 мільйонів євро

Коментарі