Колишній чемпіон світу назвав ключові фактори поразки Ф'юрі від Усика

Джонні Нельсон упевнений, що Тайсон уже не той, що раніше

Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон (45-12-2, 29 KO) назвав ключові фактори поразки Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) в бою проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

На думку Нельсона, це погіршення фізичного стану, вік і зношеність у боях, а також вразливість в обороні.

«По-перше, у нього відмовили ноги, і він почав втрачати стійкість. Це трапляється з кожним бійцем.

Справа не тільки в тому, що у Ф'юрі відмовили ноги. Його стійкість до ударів і швидкість рук також погіршилися. Він повільний, товстий, не може бити ідеально точно, а його підборіддя тепер скляне. Якби рефері не зупинив Усика, коли той завдавав Ф'юрі ударів у дев'ятому раунді, бій закінчився б у цій трихвилинці.

Коли ти починаєш втрачати стійкість, твоя робота ніг стає трохи нестандартною. Коли Усик вдарив Ф'юрі, той став схожий на пачку спагеті. Рефері врятував його в [дев'ятому] раунді, Тайсону було боляче. Усик ганявся за ним по рингу. Він притиснув його, і канати тримали Ф'юрі. Це був довгий відлік, порятунок від рефері», - сказав Нельсон.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Boxing247
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 21:13 10

Дніпровський клуб може об'єднатися з командою із Першої Ліги

Коментарі