Черговий камбек Любеновича. Минай переграв Колос

Закарпатська команда знову виграла та відірвалася від «Металіста 1925»

Перемога була потрібна обом командам. Якби виграв «Колос», то міг би анулювати навіть думки про виліт, а про потребу «Миная» в перемогах навіть вкотре наголошувати не треба, команда відчайдушно змагається з «Металістом 1925» і «Вересом» за уникнення прямого вильоту.

Гра проходила, ніби на каруселях. Двічі «Колос» виходив вперед після однакових ситуацій - подача Велетня з лівого флангу і дуже погане тримання (точніше, його відсутність) атакуючих гравців захисниками - і двічі відігрувався «Минай», причому другий гол вийшов шедевральним, Кораблін з 30 метрів приклався дуже сильно і влучно. І, врешті-решт, приніс перемогу Вакула, який на Закарпатті переживає своє відродження і дає можливість зосередитися винятково на своїх футбольних якостях, а вони в нього на досить високому рівні.

Чергова вольова перемога з рахунком 3:2 дозволила підопічним Желько Любеновича відірватися від «Металіста 1925», який свій матч зіграв внічию, на два очки. Тепер харків'яни мають 23 пункти, в «Миная» і «Вереса» їх по 25, а в «Оболоні» - 26, ну і не забуваємо про «Колос», в якого 29 і який врятувався від прямого вильоту, але в перехідні матчі цілком здатен потрапити.

Календар матчів 30 туру

Наші оцінки:

Заміни Миная: Кисіль - 5,5, Гунічев - 5,5, Матюшенко - 5,5, Демиденко, Піддубний - обоє без оцінок.

Заміни Колоса: Лучкевич - 5,5, Оріховський - 5,5, Мілько - 5,5, Паулаускас - без оцінки.

Українська Прем'єр-ліга. 29 тур

«Минай» - «Колос» - 3:2

Голи: Ременяк, 36, Кораблін, 66, Вакула, 81 - Ільїн, 2, Цуріков, 58

Устименко, 47, Ременяк, 68 - Ільїн, 49, Топалов, 71

«Минай»: Кемкін - Скиба (Піддубний, 88), Чуєв, Прокопчук (Матюшенко, 64), Семотюк (Кисіль, 64), Вітенчук, Кораблін, Вакула, Дмитрук, Устименко (Демиденко, 88), Ременяк (Гунічев, 75)

«Колос»: Фесюн - Цуріков, Гончаренко, Бурда, Кукош (Лучкевич, 46), Демченко, Топалов (Оріховський, 77), Криворучко (Мілько, 77), Велетень, Ільїн, Ранжел (Паулаускас, 78)

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Стадіон: «Минай» (Минай)

МИНАЙ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 вересня 2024, 17:36 19

Даяна програла в трьох партіях

Коментарі