Суркіс привітав Усика, який вболіває за Динамо Київ

Український чемпіон отримав привітання від клубу, за який вболіває з дитинства

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) у бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) виборов звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні.

Від імені ФК «Динамо» Київ, за який вболіває Усик, українського боксера привітав із перемогою президент клубу Ігор Суркіс:

«Шановний Олександре!

Від імені всіх динамівців вітаю Вас із черговою визначною перемогою!

Для нашої країни зараз важливий кожен успіх. Ви в черговий раз на повний голос заявили про Україну на весь світ та вкотре продемонстрували свій патріотизм та неймовірну жагу до перемоги.

Ви не просто здолали до цього непереможного суперника, а й присвятили цей успіх своїй країні та відважним захисникам нашої держави. Зараз, у наші часи, будь-який успіх українського спорту підіймає дух у нашому суспільстві.

Ваша воля до перемоги є справжнім прикладом для представників усіх видів спорту, у тому числі для наших футболістів та тренерів. Від усіх динамівців бажаю Вам козацького здоров'я, невичерпних сил та якомога довше залишатися на боксерській вершині, прославляючи нашу рідну Неньку на весь світ! А всім нам - якомога скорішої Перемоги над клятими загарбниками та повернення всіх наших Захисників та Захисниць до рідних домівок.

Слава Україні!».

У ніч з 18 на 19 травня Усик здолав Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 01:17 2

Промоутер Тайсона вважає, що це було заради грошей

Коментарі