Челсі – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок пройде 19 травня о 18:00 за Києвом

19 травня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 38-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Челсі

Команда після провального минулого сезону мала показати серйозне відвоювання позицій у нинішньому. Очевидно, що, запрошуючи Почеттіно і витрачаючи нові сотні мільйонів на новачків влітку, Боулі та компанія чекали на повернення до топ-4 АПЛ, тим більше що не було навантаження єврокубками. Натомість сині довгий час, за великим рахунком, розчаровували - крім неймовірного літнього новачка, Палмера, якого вже порівнюють з легендарним Френкі Лампардом. А спроби виправити все в кубках зрештою оберталися прикрими і, мабуть, несправедливими поразками від Ліверпуля та Манчестер Сіті. Але слід визнати, що кінцівку пенсіонери проводять на довгоочікуваному підйомі. Хоча з Ноттінгем Форест Мудрик та компанія виграли не без пригод, 3:2. А потім були і 2:1 із Брайтоном, на тлі травми Михайла. Тепер гранд одноосібно йде шостим!

Борнмут

Клуб рік тому зберіг прописку в Прем'єр-Лізі, яку було здобуто за Паркера. На тлі невдач на старті 2022/2023 Скотт був звільнений, і його змінив О'Ніл, і досить впевнено впорався із завданням. Але все одно влітку у проект запросили Іраолу. Для Андоні це перший досвід роботи за кордоном, але він упорався, і не дарма баска назвали серед номінантів на звання найкращого менеджера АПЛ. Так, вишні важко стартували і так і залишилися нестабільними. Але все-таки вони мали відмінні відрізки, і загалом вони помітно додали у плані загальних результатів. Але у травні Забарний і компанія, схоже, вже не знаходять мотивації викладатися всерйоз. Вони програли не лише 0:3 Арсеналу, а й удома 1:2 Брентфорду.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сині двічі обіграли новачка. Але у вересні була нульова нічия.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що пенсіонерам потрібна перемога, причому бажано впевнена, щоб не ризикувати осічкою наприкінці. Ставимо на синіх при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,68).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 07:42 32

Михайло Мудрик може залишити «Челсі»