Акробатика. В українців дві перемоги у 2-й день другого етапу Кубка світу

Змішана двійка та чоловіча четвірка перемогли у балансі

Дві перемоги здобули українські спортсмени у другий день кваліфікації другого етапу Кубка світу зі спортивної акробатики у португальській Майї.

Змішана пара Єфросинія Кривицька - Іван Лабунець виграла у балансі та єдина з усіх учасників набрала понад 3 бали за складність та понад 18 балів за виконання. Анастасія Семенович - Богдан Іваник у балансі посіли шосте місце та також відібралися у фінальну комбінацію.

Також баланс у категорії чоловічих четвірок виграли Юрій Савка, Станіслав Кукурудз, Юрій Пуш та Тарас Яруш. У цій категорії українці також показали з відривом найбільшу складність - єдині здобули понад 2 бали.

У динаміці у жіночих трійок Карина Островська, Аліна Пугач та Еліна Козачанська посіли друге місце та єдині здобули понад 9 балів за артистизм. Вони також виступатимуть завтра у фінальній комбінації. А у жіночих двійках у динаміці Ангеліна Чернявська та Рузанна Вечерук показали восьмий результат, якого їм вистачило для виходу у фінальну комбінацію.

Чоловіча двійка Софроній Давиденко - Іван Горлач у балансі посіла третє місце, але не змогла відібратися до фінальної комбінації.

Змагання у комбінації на другому етапі Кубка світу відбудуться завтра, 19 травня, і розпочнуться о 18:00 за київським часом.

Відео виступу Єфросинії Кривицької та Івана Лабунця

Відео виступу Юрія Савки, Станіслава Кукурудза, Юрія Пуша та Тараса Яруша

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 20:57 65

Команда Спаллетті не продемонструвала ані гри, ані бажання перемагати