Клопп заявив, що міг залишитися в Ліверпулі до 2028 року. Названо причину

Німець висловився про вболівальників «червоних»

Наставник «Ліверпуля» Юрген Клопп розповів про вболівальників команди і зізнався, що їхня увага може завадити його планам залишити «Енфілд» після завершення нинішнього сезону.

«Я намагаюся пояснити це, але не до кінця розумію. Люди люблять тебе, поки ти їх не розчаровуєш. Мені не здається, що ми коли-небудь розчаровували їх. Для стількох людей клуб - це цілий світ, і в останні кілька місяців це було неймовірно.

За останні кілька місяців я отримав так багато листів. Якщо я відповім на всі, то залишуся тут до 2028 року, тому я прошу вибачення за те, що не відповів кожному. Також було багато прохань про квитки...

Деякі з цих листів я читав зі сльозами на очах, дізнавшись, що клуб значив для деяких людей. Те, як ми до цього поставилися, зробило нас щасливими. У нас особливі вболівальники, і останні дев'ять років багато значили для них, я дуже радий цьому», - заявив Клопп.

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, Юрген Клопп проведе останній матч на чолі мерсисайдців. У 38-му турі АПЛ-2023/2024 «червоні» прийматимуть удома «Вулвергемптон».

Юрій Остроумов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 20:17 37

В іншому півфіналі змагатимуться Манон Брюне із Франції та Чой Себін із Кореї

Коментарі