Йожеф САБО: «Дайте мені зброю – я буду воювати»

Колишній головний тренер збірної України поділився думками щодо війни

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками щодо війни.

- Що думаєте про війну сьогодні?

- В Україну приїжджають високопоставлені західні політики, вони нас підтримують, але треба більше. Ввели б війська - інша справа! У нас не вистачає людей. Дуже багато людей просто втекли з України, тонуть у Тисі. Йолки-палки! Я такого не розумію.

Ну як можна кинути у важкий момент свою батьківщину? Я з початку повномасштабної війни сиджу в Києві. Будь, що буде, я готовий до всього! Але в мене і в думках не було кудись бігти, хоча мені пропонували. Я на добу тільки можу на Закарпаття з'їздити, провідати могили батьків і братів. Усе! Навіть якби ця сволота російська зайшла в Київ, я б нікуди не поїхав. Нехай мені дадуть зброю - буду воювати. Стріляти я вмію. Я свою країну до останнього буду захищати.

- А Ви б змогли вистрілити в росіянина?

- У мирного не став би, а на полі бою - так! Російський солдат - це мій ворог. Тут або він мене, або я його.

- Бронь від мобілізації мають шість клубів УПЛ. Уже є випадки мобілізації футболістів Першої та Другої ліг. Яка Ваша думка, футболісти мають воювати?

- Топові українські футболісти мають грати, але по блату набирати не треба. У заявці українських клубів достатньо мати 20 гравців, не більше. Цього достатньо. У нас не Англія, де через три дні грають. Решті, від 25-ти років, треба брати зброю в руки і захищати нашу країну. Ну не вистачає в нас людей в армії! Кожному з нас доведеться воювати.

Раніше Йожеф Сабо розповів, що не зміг подивитися українське Класичне.

Дмитро Вербинський Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 червня 2024, 14:15 4

Колишній нападник збірної України прокоментував поразку від Румунії

Коментарі