Визначено переможця фінального етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3

Переможцем стала Push Team-ДТЕУ, яка перемогла у фіналі Self Made Basket

В Києві відбувся фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3. Переможцем головного турніру зимового сезону національної першості, якому передували три відбіркових етапи, стала команда Push Team-ДТЕУ, яка у фіналі перемогла Self Made Basket.

Push Team, у складі якого виступали Дмитро Кравченко, Роман Маярчук, Костянтин Пунда та Антон Литвинов, без поразок пройшов всю турнірну дистанцію. Чемпіони виграли три матчі в групі, здолавши Прометей, Полтаву та Кривбас, у чвертьфіналі пройшли Рівне, а в півфінальному матчі здолали Київ-Баскет.

Фінал вийшов дуже цікавим та напруженим: у вирішальну частину гри команди входили за рівного рахунку - 17:17. Але ключовими в цьому матчі стали два поспіль дальніх влучання в клатчі від гравця Push Team Дмитра Кравченка, який приніс своїй команді перемогу над Self Made Basket (Вадим Довідний, Данііл Овчаренко, Владислав Лукінський, Олексій Соловйов) - 21:18. Саме Кравченка було визнано MVP фінального етапу сезону.

Третє місце посіла команда Київ-Баскет: Лєв Кошеватський, Нікіта Когут та Ігор Стародуб у грі за третє місце перемогли Старий Луцьк (22:16), у складі якого виступали Данило Марків, Олександр Дюпін, Олександр Прозапас та Антон Мусієнко.

Переможці турніру отримали призовий чек в розмірі 20 000 грн, Self Made - 15 000 грн, а Київ-Баскет - 7000 грн. 50% призового фонду з фінального етапу чемпіонату України 3х3 підуть на закупівлю важливої автівки для 109 бригади ТРО 106 батальйону, у складі якої на Авдієвському напрямку воює колишній гравець клубів Суперліги В'ячеслав Богданов.

Микола Степанюк Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 21:14 3

УЄФА виключив Дніпро-1 із Ліги конференцій