Ерік ТЕН ХАГ: «Це був складний сезон, але фанати завжди нас підтримували»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» прокоментував перемогу над «Ньюкаслом»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував перемогу над «Ньюкаслом» (3:2) в перенесеному матчі 34-го туру АПЛ:

«Я думаю, що у нас був складний сезон, але одна річ була незмінною - вболівальники були з нами і підтримували команду. Ми дуже задоволені цим і хочемо їм віддячити. Це була наша остання гра вдома. Ми хотіли подякувати їм за те, що вони були з нами, ми переживаємо важкі часи. Ми перебуваємо в перехідному періоді в цьому клубі, і результати не такі, як ми очікуємо. На це є свої причини, але сезон все одно є розчаруванням.

Я дуже задоволений грою проти «Ньюкасла». За останні місяці у нас було багато ігор, де ми були на виграшних позиціях, але не змогли здобути перемогу. Сьогодні все було дуже добре, і ми можемо випустити на поле Лісандро Мартінеса, досвідченого гравця і воїна у важкі моменти. Каземіро? Я думаю, що він провів дуже хорошу гру і використав свій досвід і спокій. Я був задоволений його виступом.

Цей клуб знаходиться на перехідному етапі, у нас був розчаровуючий сезон, але в цьому розчаруванні ми розвинули кілька хороших молодих гравців - Расмус Хойлунд, Амад Діалло, Алехандро Гарначо і Коббі Мейну. Добре, що троє з них відзначилися голами сьогодні.

Кубок Англії? Я не буду про це розмовляти. Ми говоримо про «Брайтон».

Моє майбутнє в клубі? Я не можу відповісти сьогодні на це питання, тому що це дуже довга розмова. Я не думаю, що це правильний момент, щоб говорити про це. Я повинен говорити про наступну гру, а потім про фінал Кубка Англії - це величезне досягнення навіть у сезоні, що розчаровує. Я бачу позитивні моменти, які розвиває ця команда».

Дмитро Вербинський Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 01:10 1

У бельгійського голкіпера виникли питання щодо здоров'я

Коментарі