Андрій ВОРОБЕЙ: «Шахтар – фаворит фіналу, все говорить на їхню користь»

Колишній нападник «Шахтаря» поділився очікуваннями від фіналу Кубка України

Колишній нападник донецького «Шахтаря» Андрій Воробей поділився очікуваннями від фіналу Кубка України 2023/24, в якому його колишня команда зіграє проти полтавської «Ворскли»:

«Донецький «Шахтар» - фаворит фіналу, все говорить на їхню користь.

Кубок України - лише одна гра, і у футболі все буває. Будь-яка команда може здивувати. «Ворскла» може, в свою чергу, показати характер, поставити автобус, як кажуть деякі експерти, та шукати свій шанс у контратаці.

Повторення 2009 року? Зараз, думаю, такого вже не буде. Не буде вболівальників, бо є обмеження. Підтримки у команд не буде. Та й склад у «Ворскли» був тоді сильніший, навіть при розумінні, яким зірковим був «Шахтар» у Луческу. Може статися що завгодно: свій якийсь один гол ворскляни можуть знайти і перемогти, але в це я не вірю.

Щодо «Ворскли», не скажу, що це повний провал, але сезон невдалий. Навіть попри перший за кілька років вихід у фінал кубка.

«Шахтар» буде грати першим номером, контролювати гру. Полтавці гратимуть по супернику, організовано оборонятимуться та шукатимуть свої моменти. Фінальний рахунок, думаю, буде 2:0 на користь Шахтаря».

Фінал Кубка України між полтавською «Ворсклою» та донецьким «Шахтарем» відбудеться 15 травня о 19:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 вересня 2024, 08:16 7

Промотер британця висловився про реванш

Коментарі