ГВАРДІОЛА: «Для перемоги на Вімблдоні найскладніше – подати на матч»

Наставник «Манчестер Сіті» прокоментував перемогу над «Тоттенхемом»

Наставник «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував перемогу над «Тоттенхемом» (2:0) у ключовому матчі сезону АПЛ:

«Це було добре. У грі емоції присутні, і ви не завжди можете показувати свої найкращі результати. Це залежить від інтенсивності та якості, які суперник привносить у гру. Він грав так, щоб вийти в Лігу чемпіонів.

Тоттенхем - це видатна команда, фізична, потужна, добре керована, хороша з м'ячем і без нього. Ми знали, що буде складно, але в погані моменти ми були разом, і наш захист виконував свою роботу. Насамкінець знайшовся момент, коли ми їх покарали.

Сейв Ортеги після удару Сона? Він робив це з того часу, як прибув до нас. Ми бачили, який у нього воротарський рівень. Він робить неймовірні сейви, причому робить це багато разів. «Шпори» дуже швидкі з Кулушевськи, Меддісоном, Соном, Джонсоном та забігами Порро та Сарра, у них багато зброї. Ми знали, що нам доведеться страждати. Але що дає нам життя - це провести ще одну гру в неділю.

Гравці поки що нічого не святкують, й всі розуміють, що стоїть на кону. Ми раді, звісно, тепер у нас буде остання гра сезону. Ми знаємо, що ми маємо роботу, і вболівальники, звичайно, нас підтримають. У суперника, Вест Хема, грають Кудус, Антоніо, Боуен, Уорд-Проуз та Соучек. Все може трапитись. Як я вже казав, тенісисти кажуть, що для перемоги на Вімблдоні найскладніше - подати на матч. Нам потрібно добре підготуватися, зосередитися та спробувати знову.

Інструкції у перерві? Ми грали від результату. Якщо ви зробите помилку, ви програєте Прем'єр-лігу. Ви не можете грати на своєму рівні. Усі люди, і я розумію тиск. Навіть «Арсенал» не зіграв добре проти «Манчестер Юнайтед». Вони знали, що якщо не виграють матч, то не виграють Прем'єр-лігу.

Те саме відбудеться і в неділю проти «Вест Хема». Ми відчуваємо тиск. Подивіться на «Астон Віллу» кілька сезонів тому, рахунок 0:2, відставання за 15 хвилин до кінця Серхіо Агуеро проти КПР, дійшло до 93 хвилин. Це нормально. Ось чому ми говоримо, що кожен має розслабитися та робити те, що має. От і все».

Микола Степанов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 12:09 0

Українець відзначився першим голом у Лізі Європи