Брат кіберспортсмена S1mple назвав найкращий склад NAVI в історії

Олексій Костильов включив до списку і гравців з росії

Колишній креативний директор української кіберспортивної організації Natus Vincere (NAVI) Олексій Костильов, який є рідним братом Олександра S1mple Костильова, назвав найкращий склад команди в історії. Він включив до нього трьох гравців із росії.

«Відхід російських гравців із NAVI? Звісно, це колосальний удар. Я вважаю, що як би там не було, але золотий склад NAVI це був: Bombl4, s1mple, electroNic, Perfecto, b1t. То був рік, коли вони виграли мейджор, 2021 рік. Вони були на піку форми та всі великі молодці.

Але там почалася історія з Bombl4, всі бачили, з ким він почав зустрічатись, і що його подруга почала вилазити з вікна, там є фотографії, вона підтримувала армію. Його вже тоді прибрали, бо він зустрічався зі справжньою хв****ю. У Bombl4 почалися після цього проблеми, і він на той час цього не бачив. Навіть зробив їй пропозицію.

Але потім почалися ці історії з наркотиками, зливом відео в інтернет, поведінкою, і NAVI прибрали Bombl4, хоча він був дуже хорошим гравцем, тому що це репутаційні ризики. Але тоді це був найкрутіший склад, якщо ми говоримо про скілл», - розповів Олексій Костильов.

Руслан Травкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 21:15 10

Роман Яремчук за крок від трансферу до грецького Олімпіакоса, контракт уже погоджений