Дмитро РІЗНИК: Матч за Кубок – фінальна гра сезону. Шахтар готовий»

Команда може оформити другий титул за кілька днів

Воротар «Шахтаря» Дмитро Різник оцінив майбутній матч за Кубок України. 15 травня команда зіграє проти «Ворскли», маючи шанс виграти другий трофей сезону після завоювання чемпіонства УПЛ.

- Дмитре, які відчуття перед фіналом?
- Це фінал, можна сказати, фінальна гра нашого сезону, тож хлопці розуміють, що це відповідальний матч і треба викластися на максимум та досягти свого результату.

- Кілька днів тому «Шахтар» здобув чемпіонство, і зрозумілою є ваша радість. Наскільки важко мотивувати себе на наступний важливий матч, щоб здобути ще один національний трофей?
- Кубок кожен хоче підняти знову і порадіти ще раз, тому ми налаштовувалися одразу на іншу важливу гру. Емоційно ми дуже добре готові.

- Ви дуже тепло віталися з колишніми партнерами з «Ворскли». Наскільки для вас принциповим є матч проти попереднього клубу?
- Я казав ще раніше, що справді за межами футбольного поля маю теплі стосунки з усіма - і з гравцями, і з персоналом. Але коли ми виходимо на поле, то в нас свої завдання. Ми дві різні команди, кожна хоче підняти кубок, тому я над всім цим не замислююся.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 23:47 4

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Коментарі