Ексгравець Баварії розкритикував клуб за запрошення Кейна. Все обґрунтував

Дітмар Хаманн – про появу англійця

Колишній півзахисник «Баварії» Дітмар Хаманн поділився думкою про користь трансферу нападника Гаррі Кейна для мюнхенського клубу, поставивши його під великий сумнів.

«Скільки трофеїв вони виграли? У минулому сезоні без Кейна «Баварія» забила більше голів, ніж зараз. У нього дуже висока зарплата, і він коштував понад 100 млн євро. Якби попереду грав Тель, чи обов'язково їхнє становище було б гіршим? Я зовсім не звинувачую його, звісно, ні.

Коли Голанд пішов із «Боруссії», ми говорили, що в Дортмунді все руйнується. Наступного року вони майже виграли Бундеслігу. Пішов Беллінгем, і всі говорили: «Боже мій, що ж буде далі?» Тепер вони у фіналі Ліги чемпіонів.

Проти «Арсенала» «Баварія» зіграла добре - Кейн був малопомітний. У матчі з «Реалом» було те ж саме. А потім він пішов після 80-ї хвилини, тому що в нього боліла спина. Чесно кажучи, я не розумію цього. Мені пощастило, я часто грав у фіналах, ще частіше - у півфіналах. Я не бачив, щоб гравець ішов із поля в такому важливому матчі - за 10 хвилин від фіналу Ліги чемпіонів - через те, що в нього болить спина. Я цього абсолютно не розумію.

Але клуб продав багато футболок із його прізвищем. Це був зірковий трансфер. Можна сперечатися про те, чи було це помилкою. У будь-якому разі я б задався питанням: чи було б для клубу краще мати 100 мільйонів на рахунку, а йому - знову опинитися в Англії», - заявив Хаманн.

Раніше наставник «Баварії» Томас Тухель розповів, чим Гаррі Кейн здивував його найбільше.

Юрій Остроумов Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 16:11 4

Джуда можуть дискваліфікувати на чвертьфінальний матч проти Швейцарії

Коментарі