Реал Мадрид – Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 травня о 22:30 за Києвом

14 травня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Алавесом». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда вже у квітні остаточно вирішила питання на внутрішній арені. Карло Анчелотті не приховував, що хотів підкріпити успіхи там відвоюванням позицій у Лізі чемпіонів. Там іспанський гранд мав проблеми навіть з РБ Лейпциг, який пройшли за рахунок перемоги на виїзді. І з Манчестер Сіті, і з Баварією видавали драматичні нічиї. У вирішальному півфіналі з німцями пропустили першими, але закінчили одночасно вольовими, скандальними та фартовими 2:1. Але головне - можна готуватися до фіналу проти дортмундської Боруссії. На такому фоні завдання рвати жили заради того, щоб скоріше оформити титул, не було, і вже з Реалом Сосьєдад вершкові експериментували зі складом - і виграли. З Кадісом повернувся на поле і Куртуа, і одразу записав до активу сухий поєдинок. У суботу не залишили шансів і Гранаді, розгромивши 4:0 на виїзді.

Алавес

Клуб, з одного боку, провів у Сегунді лише 1 сезон, минулий. З іншого, не блищав навіть на тому рівні, насилу повернувшись через плей-оф. Тож прогнози щодо перспектив знищувачів бобів були стримані, скоріше скептичні. А вони давно виконали свій норматив за очками, і, здавалося, вже просто клеїтимуть дурня. У березні-квітні було 3 поразки поспіль, у тому числі з аутсайдером, Гранадою. Але потім команда з Віторії раптом стрепенулась і сама почала вигравати. Навіть Атлетіко отримав від неї 2 м'ячі. Після цього додали розгром вдома Сельти та 1:0 на Местальї з Валенсією. Жирона була близька до виїзної перемоги, але з нею наприкінці вирвали нічию 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Алавесу 2020-го року вдалося перемогти гранда, причому тут, у Мадриді. Але потім уже чотири рази галактикос перемагали, зокрема 1:0 у Віторії у грудні.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу вершкових, причому дуже легку. Але їхній суперник на куражі, так що ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,64).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 6

Українця дуже хотів бачити у лондонській команді 48-річний Бехдад Егбалі