ВЕРНИДУБ: «Можливо, Кривбасу будуть необхідні закордонні збори»

Головний тренер «Кривбасу» відповів на запитання після матчу з «Поліссям»

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернідуб відповів на запитання журналістів після матчу 28-го туру УПЛ із «Поліссям» (0:1).

- Попереду два матчі - «Динамо» і «Минай». Чи не плануєте ротацію? Можливо, награвання молодих гравців.

- Для того, щоб награвати молодих виконавців, вони повинні цього заслуговувати. Тим паче, з «Динамо» можуть перегоріти. Ось в минулому році я давав шанс Карпусю. Де він зараз? Ви бачите, щоб він грав за U-19? У мене є трійка молодих футболістів, які мені дуже подобаються в «Кривбасі» U-19, їм 17-18 років. Але я не впевнений, чи вдасться їм перехід у дорослий футбол. Треба все робити поступово. Можливо, краще дати пограти футболістам, які з «Кривбасом» 1-2 роки, та з якими ми не будемо продовжувати контракти. Можливо, краще їм дати зіграти та віддячити за час, який вони провели в команді.

- Попереду - єврокубки. Чи готова наша команда до нового виклику?

- Важке питання. Попереду - зустріч з президентом Клубу. Подивимось: можливо, нам будуть необхідні закордонні збори. По-друге, чемпіонат закінчується, і на наших гравців є непоганий попит. Розумію керівництво, адже ми повинні як брати нових футболістів, так і продавати, та рухатись далі. Якщо будуть пропозиції, від яких неможливо відмовитись, то який сенс таких футболістів тримати у нас.

- Дібанго викликають до збірної Камеруну. Як ви до цього ставитесь?

- Дуже радий за нього. Саме у «Кривбасі» його помітили та запросили до збірної. А Камерун - це дуже непогана африканська національна команда. Знаю, що він також щасливий цьому факту. Знаю, що на Дібанго також є попит. Думаю, прийде час, коли потиснемо один одному руки та відпустимо до іншого клубу, адже він також хоче рухатись далі. Час покаже.

- За кого будете вболівати в фіналі Ліги чемпіонів?

- За «Реал». Тим паче, там грає Лунін, бажаю йому перемогти.

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі