Різні тайми. Зоря та Верес зіграли внічию

Команди обмінялися голами

У заключному поєдинку 28 туру Української Прем'єр-ліги на стадіоні «Лівий берег» зустрілися луганська «Зоря» та рівненський «Верес». «Чорно-білі» підійшли до протистояння на комфортній відстані від небезпечної зони, тоді як рівняни перебувають у зоні перехідних матчів та ведуть боротьбу за збереження прописки в еліті українського футболу. Луганська команда після зимової перерви зазнала лише двох поразок.

Порівняно з попереднім матчем тренерський штаб «Зорі» зробив три зміни у стартовому складі: замість Батагова, Жуніньо та Хахльова вийшли Кирюханцев, Яцик та Ндур. А ось Олег Шандрук виставив у старті тих самих футболістів, які розпочинали переможний поєдинок проти «Миная».

Команди розпочали зустріч у середньому темпі та намагалися обмінюватися атаками. Але незабаром луганці зуміли відкрити рахунок. Після скидки Ндура Яцик по центру увірвався до штрафного майданчика і, відтіснивши корпусом опонента, точно пробив повз Ющишина.

Рівняни відразу спробували перевести гру до штрафного майданчика «Зорі», але луганці впевнено контролювали перебіг подій, не дозволяючи суперникам створювати небезпечні моменти. Не забували луганці і про атаки. Двічі на ударній позиції опинявся Ндур. У першому епізоді сенегалець з розвороту пробив поряд зі штангою, а потім він замкнув навіс Антюха і трохи не влучив у ціль.

Гості агресивно розпочали другу половину зустрічі, але небезпечні моменти, як і раніше, виникали біля їхніх воріт. Ще одному удару Герреро трохи не вистачило влучності, як і удару Антюха з кута штрафного майданчика. Той самий Герреро змусив продемонструвати свою реакцію Ющишина, який потім ще й заблокував добивання Антюха.

Як часто буває у таких випадках, м'яч незабаром опинився у протилежних воротах. Після навісу Дахновського Вантух, який у штрафному майданчику вів боротьбу з Шасталом, зрізав м'яч у власні ворота.

Луганці заграли активніше, але й «червоно-чорні», натхненні успіхом, не переставали йти в атаку. Суперники діяли на зустрічних курсах та намагалися не затримувати м'яч у центрі поля. Відмінну нагоду вирвати для своєї команди перемогу втратив Герреро. Панамець з меж штрафного майданчика бив у ближній кут, і Ющишин продемонстрував блискучу реакцію.

Нічия дозволила «Вересу» до двох очок збільшити дистанцію від зони вильоту. У передостанньому турі рівняни прийматимуть «Олександрію», а «Зоря» проведе гостьовий матч із ЛНЗ.

Українська Прем'єр-ліга. 28 тур.

«Зоря» - «Верес» - 1:1

Голи: Яцик (10) - Вантух (60, автогол)

Попередження: Вантух (55)

«Зоря»: Сапутін, Вантух, Джордан, Бутко, Кирюханцев (Горбач, 68), Башич, Мишньов (Мічин, 68), Яцик (Чурко, 89), Антюх, Герреро, Ндур (Жан Клод, 62)

«Верес»: Ющишин, Гакман, Курко, Вовченко, Сміян, Кучеров, Кльоц (Кухарук, 85), Яго Сікейра (Мрвальєвич, 81), В.Шарай (Шастал, 46), Дахновський (Янаков, 81), Гайдучик (Морозко, 64)

Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)

Стадіон «Лівий берег» (Київська область)

ЗОРЯ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Зорі»: Жан Клод - 5,5; Горбач - 5,0; Мічин - 5,5; Чурко - б/о.

Заміни «Вереса»: Шастал - 6,0; Морозко - 6,0; Янаков - б/о; Мрвальєвич - б/о; Кухарук - б/о.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:25 2

Юхим розповів про обстановку в таборі збірної України після поразок у Лізі націй

Коментарі