Екс-гравець Барселони, можливо, відправив у свій новий клуб брата-близнюка

Неймовірна історія розгортається в «Динамо» Бухарест

Вихованець «Барселони» Едгар Іе в січні поточного року перейшов у «Динамо» Бухарест. Однак тепер, як повідомляє румунський журналіст Емануель Рошу, у клубу виникли сумніви в тому, що з командою справді тренується і грає той гравець, якого вони підписали, а не його брат-близнюк Еделіно.

Річ у тім, що Іе, як виявилося, не розмовляє англійською мовою, хоча в клубу була інформація про те, що 30-річний гвінеєць англійську мову знає. Також Іе відмовляється показувати співробітникам клубу свої водійські права. Усе це змусило клуб підозрювати, що Едгар Іе відправив замість себе в «Динамо» Бухарест свого брата-близнюка Еделіно.

Зазначимо, що підозри у «Динамо» Бухарест виникли лише після того, як Іе провів у клубі півсезону і взяв участь у 5 матчах.

Едгар Іе на клубному рівні раніше виступав за «Белененсеш», «Лілль», «Нант», «Трабзонспор», «Феєнорд» та «Істанбул Башакшехір». У 2017 році провів один товариський матч за збірну Португалії, проте пізніше змінив спортивне громадянство і вже встиг провести 3 матчі за збірну Гвінеї-Біссау.

Олег Дідух Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 21:36 0

Дивіться найкращі моменти матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Коментарі