Віктор Скрипник прокоментував розгромну поразку від Чорноморця

Наставник харківського Металіста 1925 року запевнив, що клуб буде боротися до останнього

Наставник «Металіста 1925» Віктор Скрипник поділився думками про матч проти одеського «Чорноморця». Харківський клуб зазнав розгромної поразки (0:3), чим ускладнив собі боротьбу за виживання.

- Як на мене, ця червона картка була дуже болісною для нас. Після цього гра розкрилася. Ми сподівалися грати щільно в обороні, шукати свої шанси попереду, на стандартах. Але сталося те, що сталося. У нас залишається ще дві домашніх гри, будемо чіплятися. Усе проти нас, але шанси, я сподіваюсь, ще є. Ми зараз розраховуємо на те, як зіграють наші суперники, не від нас все залежить. Маємо дві домашніх гри, де ми маємо набирати очки, щоб сподіватися на сприятливий для нас підсумок.

- Цікавить ваша оцінка епізоду з червоною карткою?

- Я був би здивований, якби суддя показав жовту картку. Можна сказати, що все заслужено.

- Залишається два матчі до кінця чемпіонату, в разі вильоту «Металіста 1925» до Першої ліги, чи залишитеся ви головним тренером команди, чи були розмови з керівництвом з цього приводу?

- Давайте почекаємо ці дві гри. Ще раз кажу, що ми будемо чіплятися до останнього, шанси ще є, але не все від нас залежить. Ми мусимо набирати очки. Ми зараз на останній позиції, те, що від нас залежить - маємо вигравати. Будемо вигравати, сподіваюсь, - будуть шанси, не будемо вигравати - ми там і залишимося.

Руслан Травкін Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Авто/мото | 29 липня 2024, 08:45 0

Пілоти та команди йдуть на перерву