Артур РЕМЕНЯК: «Під час тривоги в роздягальні Миная була відверта розмова»

Нападник закарпатців розповів про вольовий матч проти «Ворскли»

Програма 28 туру чемпіонату УПЛ відкривалася протистоянням в Полтаві, де «Минай» здобув супервольову перемогу над «Ворсклою» - 3:2.

Гравець закарпатців Артур Ременяк ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло його команді взяти гору в цьому драматичному поєдинку:

- Мабуть, «Минаю» пішла на користь перерва, викликана повітряною тривогою. В роздягальні відбулася серйозна розмова й домовилися докласти максимум зусиль, аби ще збереглися шанси врятуватися від вильоту з елітного дивізіону. І нам вдалося добитися зламу, хоча до цього ігрова перевага була на боці «Ворскли».

Скоріше за все, переломним був мій забитий м'яч, який допоміг зменшити відставання в рахунку до мінімуму, а невдовзі був автогол захисника «Ворскли», до речі, після мого удару. Все ж, найцікавіше було ще попереду, адже в компенсований час наш воротар Олександр Кемкін парирував два пенальті і, як вишенька на торті, влучний удар Вадима Вітенчука з 11-метрової позначки, який приніс «Минаю» супервольову звитягу - 3:2.

Вважаю, що в Полтаві «Минай» заслужив на посмішку Фортуни, продемонструвавши бійцівську вдачу, скориставшись тим, що господарі, виграючи 2:0, зменшили оберти, вирішивши, мабуть, приберегти сили для фіналу Кубка України.

Наразі в активі Артура Ременяка 17 поєдинків у поточному сезоні та чотири забиті м'ячі.

Раніше захисник «Миная» Дмитро Немчанінов розповів про вольову перемогу над «Ворсклою».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:48 20

Український воротар вирішив залишити «королівський клуб»