ШАТЕРНІКОВА: «Ломаченко продовжує мріяти стати абсолютним чемпіоном»

Вік не позначився на формі українського боксера

Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України та єдина українська чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова розповіла, чи вплинув вік на форму Василя Ломаченка.

- В одному з інтерв'ю Василь казав, що у нього не вийшло стати абсолютом. Ломаченко відмовився від своєї мрії?

- Ні, він просто сказав про факт. У нього було дві спроби стати абсолютом, але обидві невдалі. Хоча, на мій погляд, з Хейні він не програв. Проте результат залишається результатом. Це не значить, що він не продовжує мріяти стати абсолютним чемпіоном. Зараз він повністю сконцентрований на поєдинку з Камбососом, який виглядає моментами зухвало.

- Ломаченку вже 36 років, а це дуже поважний вік для легкої ваги. Чи не позначиться це на результаті?

- Ми всі дуже індивідуальні. Наприклад, у когось у 35 років вже на обличчі зморшки, а в когось - у 55 ще свіже лице. Все залежить від генетики, індивідуального харчування, дієтолога, навантажень, тестів, які Василь проходить, щоб відслідковувати багато показників. Я не вважаю, що його фізичне тіло застаріло і він буде не в такій формі, як років вісім тому. Ось подивіться бій з Хейні. Так, він пройшов рік тому, але у якій формі був Лома! Ніколи не скажеш, що цьому бійцю було 35 на той час і що він все життя, з восьми років, боксує. Абсолютно не скажеш.

Бій Василя Ломаченка та Джорджа Камбососа відбудеться 12 травня 2024 року.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 29 вересня 2024, 19:54 3

Косенко оцінив досягнення своєї команди