Захисник Ворскли розповів про слабкості Шахтаря перед фіналом Кубка

Ілля Крупський вважає, що ніхто не любить грати без м'яча

Захисник полтавської «Ворскли» Ілля Крупський розповів про слабкості донецького «Шахтаря» перед фіналом Кубка України 2023/24.

- Можна сказати, що матчі УПЛ це планомірна підготовка команди до фіналу Кубка?

- Звісно, що чемпіонат це є чемпіонат, а кубок то є кубок. В чемпіонаті зрозуміло, що ми вже не маємо ніяких можливостей потрапити в єврокубки, а в кубку в нас є така можливість. Окрім того, здобувши перемогу, ми можемо потрапити в історію. Проте ми також хочемо закрити чемпіонат на гарній ноті. Тому нам зараз потрібна перемога, щоб спокійно готуватись до матчу з «Шахтарем».

- Переглядаєте матчі «Шахтаря»?

- Так, звісно. Аналізуємо, дивимось, як на їхні сильні сторони, так і на слабкі. Помічаємо їх для себе та дивимось, за рахунок чого ми можемо скористатись слабкостями суперника і де нам потрібно бути більш уважними. Звісно кожен матч дивимось і налаштовуємось на фінал.

- Які сильні, або слабкі сторони могли б виділити у «гірників»?

- В останніх матчам ми можемо бачити, що «Шахтар» дуже гарно контролює м'яч і постійно грає з ним. У них швидкі фланги та сильний центр поля. «Шахтар» - різноманітна команда. Тому коли у них не виходить грати через середину, то вони насичують фланги, грають через подачі. Слабкі сторони? Я думаю, що ніхто не любить грати без м'яча і тому на перехопленнях у нас буде перевага. Завдяки цьому ми зможемо вибігати в контратаки. Я думаю, що «Шахтар» буде готуватись до цього, але в нас такі можливості все одно будуть і нам варто якнайкраще ними розпорядитись.

Матч «Ворскла» - «Шахтар» відбудеться 15 травня о 19:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 18:01 8

Матч 6-го туру завершився з рахунком 2:1, голи за римлян оформили Крістанте та Пізіллі