Почався продаж квитків на спаринг збірної України проти Польщі

Вартість тікету на товариський матч 7 травня у Варшаві складає 180 злотих

7 травня стартував продаж квитків на товариський матч перед чемпіонатом Європи 2024 між національними збірними Польщі та України.

Поєдинок відбудеться на Національному стадіоні у Варшаві (Польща) і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Квитки можна буде придбати на сайті МTicket за посиланням.

Квитки за посиланням продаватимуться лише в сектори для українських уболівальників, а саме - у сектори G9, G10, G11. Квитки будуть продаватися до 17:00 за СЕТ 19 травня.

Усі вболівальники повинні пройти через системну верифікацію вболівальника при реєстрації та купівлі квитків. Верифікація відбувається шляхом перевірки IP-адреси, мобільного номера телефону та банківської карти. Пріоритет у продажу квитків надаватиметься українським уболівальникам з українською IP-адресою, українським номером телефону та банківською картою, яка зареєстрована за українською адресою.

Для придбання квитка необхідно: обрати квиток (вартість одного квитка - 180 злотих), обрати кількість квитків. Один уболівальник може придбати до чотирьох квитків. Слід внести латиницею всі необхідні коректні дані покупця та кожного вболівальника, після чого зробити оплату.

Для дітей будь-якого віку також необхідно купувати квиток. Для вболівальників на кріслах колісних слід писати запити на купівлю квитків на електронну пошту УАФ з відповідними документами.

Запити приймаються до 17:00 СЕТ 19 травня. Вартість квитка та місця для супроводжуючого - 90 злотих.

Квитки будуть паперові. Доставка квитків здійснюватиметься кур'єрською службою. Слід уважно вказувати адресу доставки та контакти отримувача квитків. Доставка квитків здійснюватиметься за рахунок уболівальника.

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 03:38 0

Вільям Саліба – трансферна ціль «Реала»