Оуен закликав Манчестер Юнайтед звільнити тен Хага до кубкового фіналу

Легендарный форвард не считает, что тен Хаг может дать команде что-то новое

Колишній нападник «Ліверпуля», «Манчестер Юнайтед» та мадридського «Реала» Майкл Оуен, який нині працює футбольним експертом, закликав керівництво манкуніанського клубу відправити у відставку Еріка тен Хага з посади головного тренера до завершення сезону-2023/2024.

«Я вже давно кажу, що Тен Хаг не підходить для цієї роботи, я кажу про це цілу вічність. Він не може, просто не зможе керувати командою наступного сезону.

Тепер я запитую себе… У них попереду фінал Кубка Англії та кілька важливих ігор, які можуть означати, потраплять вони до єврокубків наступного сезону чи ні.

У якийсь момент вам доведеться ухвалити рішення. Вони будуть розгромлені «Манчестер Сіті» [у фіналі Кубка Англії 25 травня], просто будуть знищені, «Арсенал» їх розірве на частини на «Олд Траффорд», «Ньюкасл», ймовірно, їх обіграє, і я навіть не думаю, що варто чекати на щось хороше у матчі з «Брайтоном». Якщо вони гратимуть так, вони можуть нічого не отримати від тієї частини сезону, що залишилася.

На карту поставлено достатньо багато, навіть якщо це лише чотири гри. І мені цікаво, чи зможе керівництво просто спробувати зробити щось тут і зараз та бути досить радикальним у цьому питанні.

Тен Хаг не може, просто не повинен керувати цією командою наступного сезону. Він недостатньо хороший. Я думав про це цілу вічність, але він просто недостатньо хороший, щоб керувати «Манчестер Юнайтед», - цитує Оуена The Telegraph.

Юрій Вишневський Джерело: The Telegraph
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 жовтня 2024, 23:01 0

Ненад Лалатович не затримується на одному місці надовго