Сергій БОГАЧУК: «У Ломаченка має бути якесь виправдання мовчанню»

Чемпіон світу у першому середньому дивізіоні поділився думками щодо одіозного боксера

Сергій Богачук, тимчасовий чемпіон світу у першому середньому дивізіоні за версією WBC, поділився думками щодо одіозного українського боксера Василя Ломаченка напередодні його бою проти Джорджа Камбососа.

- Чи змінилося ваше ставлення до Ломаченка у зв'язку з його мовчанням щодо повномасштабної війни в Україні?

- Я його особисто, як людину не знав, тому в мене не було до нього якогось особливого ставлення. Так, він був чемпіоном, для України багато зробив, як відомий спортсмен. Зараз також я не знаю, що у нього в голові. Дуже погано, що він нічого не говорить про Україну, про те, що зараз війна і така ситуація.

- Що б ви сказали йому при зустрічі?

- Я б його більше слухав. Мені цікаво послухати, яка в нього позиція з цього питання. Розумієте, у нього має бути якесь виправдання цьому. Він має наводити якісь факти, чому він мовчить та нічого не говорить. Я від нього цього не чув. Тому я б більше слухав, а не казав.

- Чи пробачать Ломаченка українці за це мовчання та чи будуть вболівати за боксера у бою з Камбососом?

- Як показує практика, вже багато хто з українців його хейтить. Куди б не виставили пости про нього, то зайдіть у коментарі та подивіться, що пишуть. Я думаю, що його ніхто не пробачить і будуть весь час хейтити. Можливо, він знайде якесь виправдання стосовно цього. Можливо, приведе якісь аргументи, але я не думаю, що його пробачать.

Бій Василя Ломаченка та Джорджа Камбососа відбудеться 12 травня 2024 року.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 29 вересня 2024, 19:44 38

Наша команда впевнено розібралася з Венесуелою

Коментарі