Сергій ДАНИЛІВ: «На 70 відсотків я вже визначився зі складом збірної»

Жіноча збірна відправляється на підготовку до Таїланду

7 травня жіноча збірна України з боксу в Таїланді розпочне заключний етап підготовки до всесвітнього відбірного турніру в Бангкоку, де визначаться володарки останніх перепусток на Олімпійські ігри в Парижі.

Головний тренер жіночої збірної України з боксу Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua розповів, чи всі наші найсильніші атлетки вирушили на збір до Таїланду:

- В тренувальному таборі перебуватиме 12 дівчат. Всі найкращі - присутні. Після двотижневого етапу підготовки зупинюся на тих шести, які поведуть в Бангкоку боротьбу за ліценції до олімпійського Парижа. Якщо відверто, то я відсотків на 70 вже визначився зі складом, але попереду ще бойова практика в спарингах й кортить побачити, як себе проявлять всі наразі ще потенційні кандидатки. Важливо, щоб всі підопічні уникли пошкоджень, не хворіли, перебувають в гарному настрої. Остаточний склад я повідомлю 20 травня, а вже 25 травня в Бангкоку повинні пройти перші бої.

Раніше ми повідомляли, що жіноча збірна України з боксу завершила в Конча-Заспі передостанній етап підготовки до всесвітнього відбірного турніру в Таїланді.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 червня 2024, 14:05 67

Протистояння з андердогом