ПАЛКІН: «Шахтар мріє повернутися у вільний український Донецьк»

10 років тому відбувся останній матч Шахтаря на Донбас Арені

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін розповів про клубну мрію - повернуться у вільний український Донецьк:

«Донбас Арена» - це один з найкращих стадіонів Європи та рідний дім «Шахтаря». Усі найцінніші моменти ми пережили в Донецьку, разом з нашими вболівальниками, саме на цьому стадіоні. Заповнені трибуни «Донбас Арени» завжди створювали неймовірну атмосферу футбольного свята, надихали нашу команду на красиву гру й великі перемоги.

Після початку війни на Донбасі ми проводили свої домашні матчі на різних стадіонах України та Європи, і ми дуже вдячні цим містам за теплий прийом, але ніщо не замінить для нас Донецька й «Донбас Арени». Тому «Шахтар» живе мрією одного дня повернутися додому, до свого міста, вільного українського Донецька, на свій рідний стадіон і знову радувати своїх уболівальників яскравою грою та перемогами на «Донбас Арені».

Цікаво, що 10 років тому відбувся останній матч Шахтаря на Донбас Арені. 2 травня 2014 року в матчі 28-го туру УПЛ на «Донбас Арені» зустрічалися «Шахтар» та «Іллічівець». Рахунок було відкрито на 26-й хвилині, коли після прострілу Ілсіньйо захисник маріупольців Іщенко зрізав м'яч у власні ворота. На початку другого тайму гості відігралися - Тотовицький влучно пробив головою. Однак уже за кілька хвилин Луїс Адріано знову вивів «оранжево-чорних» уперед, розібравшись у штрафному майданчику із захисником та голкіпером суперника. Підсумок ударом здалеку підбив Дуглас Коста - 3:1. Це був останній гол «Шахтаря» на «Донбас Арені».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 жовтня 2024, 07:48 0

Іменитий ірландець виділив Джорджа Формана

Коментарі