Ф'юрі ганятиметься за привидом. Беллью розповів, чому виграє Усик

Колишній чемпіон світу впевнений у перемозі українця за очками

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью (30-3-1, 20 KO) розповів, за рахунок чого чемпіон WBA, WBO, IBO і IBF у хевівейті Олександр Усик (21-0, 14 КО) переможе володаря пояса WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Усик переможе Ф'юрі за очками - 100%. Я думав, що Джошуа переможе Усика в першому бою, так що цей прогноз не має нічого спільного з тим, що я йому програв.

З яким стилем Ф'юрі битися найскладніше? Проти бійця на задній нозі. Усик хоче, щоб ти атакував його. Він робить із тебе абсолютного дурня. Він не залишить Ф'юрі іншого вибору, окрім як атакувати його, тому що він створить ранню перевагу, і Ф'юрі буде ганятися за привидом.

Ф'юрі не бігатиме за Усиком, як божевільний, тому що це зіграє українцеві на руку. Але в деяких моментах Тайсону доведеться пресингувати, і ось тут-то він і оступиться», - сказав Беллью.

Спочатку найочікуваніший бій 2024 року між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець отримав травму в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку - 18 травня 2024 року.

Раніше Беллью розповів, що його турбує перед боєм Ф'юрі - Усик.

Володимир Клепач Джерело: Eurosport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 червня 2024, 12:00 2

Ентоні оцінив цей епізод