Сергій ДАНИЛІВ: «На зборі в Кончі-Заспі обійшлося без травм»

Жіноча збірна України з боксу завершила передостанній етап підготовки

Жіноча збірна України з боксу завершила в Конча-Заспі передостанній етап підготовки до всесвітнього відбірного турніру в Таїланді, де визначаться володарі останніх перепусток на Олімпійські ігри в Парижі.

Головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua розповів, на чому було зосереджено увагу на квітневому зборі в Конча-Заспі:

«Звісно, заточені були виключно на олімпійські вагові категорії. Тому й запросили для спільних тренувань не тільки 1 та 2 номерів збірної, а й бронзових призерів останнього чемпіонату України. Це корисно було всім, адже під час роботи в парах бажано, аби було широке представництво стилів. Також важливо було закласти міцний фундамент загальнофізичної підготовки, щоб вже на заключному етапі, який розпочнеться 6 травня в Таїланді, зосередитися як на удосконаленні техніко-тактичних навиків, так й роботі над швидкістю.

Не маю претензій до того, як підопічні виконували свої обов'язки. Під час тренувального процесу намагалися врахувати кожну дрібницю. Тішить, що на зборі в Конча-Заспі обійшлося без травм та простудних захворювань підопічних. Тому й вдалося виконати все із запланованого».

Раніше тренер чоловічої збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів про підготовку підопічних.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 червня 2024, 08:55 6

Тоні впевнений, що навіть його послужний список у хевівейті солідніший