ГЕНІНСОН: «Тренером Колоса може стати екскоуч Ліверпуля, Сіті або МЮ»

Віцепрезидент «Колоса» розповів, як клуб шукатиме нового тренера

Віцепрезидент ковалівського «Колоса» Володимир Генінсон розповів, як клуб шукатиме нового тренера після відставки Ярослава Вишняка.

- На матчах «Колоса» часто буває колишній тренер Руслан Костишин і його постійно називають кандидатом на посаду тренера команди. Називають Григорчука, називають ван Леувена, багатьох називають. Ви кажете, що у Поздєєва є шанс показати себе наприкінці сезону. Чи це означає, що зараз пошук тренера припинився? Чи його взагалі не було?

- Я відповім дуже відверто на це запитання. Ми розглядаємо усіх тренерів, які є на ринку. Не тільки на ринку України, але й за кордоном. Це може бути тренер, який тренував «Ліверпуль», «Манчестер Сіті» або «Манчестер Юнайтед». Але з іншого боку, ми розуміємо, що зараз, наприкінці сезону, ми довірили Поздєєву. Побачимо у кінці сезону, що буде.

Що стосується Григорчука та ван Леувена: ми ніколи не вели з ними перемовини. Ніколи. Руслан Костишин був присутній на грі проти «Олександрії», тому що його син грав сьогодні.

Нагадаємо, 29 квітня на тренерському містку «Колоса» відбулися перестановки. Ярослав Вишняк склав свої повноваження, а команду очолив колишній тренер «Колоса» U-19 Олександр Поздєєв.

Дмитро Вербинський Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 29 вересня 2024, 07:31 3

29 вересня синьо-жовті зіграють проти команди Венесуели, час початку – 18:00

Коментарі