Кривбас розглядає 4 стадіони для проведення єврокубкових матчів

У клубі вивчають варіанти у Німеччині: Кельн, Гельзенкірхен, Дрезден, Берлін

Делегація криворізького «Кривбаса» повернулася з Німеччини, де відвідала арени, які розглядаються клубом для проведення матчів єврокубків сезону 2024/25.

Віце-президент ФК «Кривбас» Артем Гагарін та комерційний директор Оксана Абузярова відвідали Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

Артем Гагарін: «За чотири дні в Німеччині ми побували на чотирьох різних аренах. Всі вони дійсно дуже різнопланові, як за місткістю, так і за іншими індивідуальними особливостями. Після попередніх ZOOM-конференцій з багатьма німецькими стадіонами ми визначили для себе пріоритетні арени: Rudolf-Harbig-Stadion в Дрездені, RheinEnergieStadion в Кельні, Veltins-Arena в Гельзенкірхені та Olympiastadion в Берліні. На цьому етапі було важливо особисто відвідати, проговорити певні нюанси та деталі з керівництвом стадіонів та представниками клубів, які проводять на них свої матчі».

Стадіони, на яких побувала делегація, вміщують від 25 до 75 тисяч глядачів на єврокубкові поєдинки. Деякі з арен цьогоріч будуть приймати ігри чемпіонату Європи, тому вони повністю укомплектовані і готові, а на деяких ще треба проводити певні роботи. Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що, безумовно, впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору.

Оксана Абузярова: «Для нас це перший подібний досвід, тому дуже багато інформації нам ще треба доопрацювати і обрати найоптимальніший варіант для клубу. Хотілося б подякувати нашим німецьким колегам. Сподіваємось на таку ж підтримку від місцевих вболівальників».

Також криворізький клуб розглядає варіант з проведенням матчів кваліфікації в іншій країні, географічно ближчій до України, що спростить логістичні навантаження.

ФОТО. Кривбас вивчає варіанти: Кельн, Гельзенкірхен, Дрезден, Берлін

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 08:04 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом

Коментарі