Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

Команди ледве встигли увійти в гру і придивитися один до одного, як їм довелося брати паузу через повітряну тривогу. Гра вийшла перерваною хвилин на 45. Така тривала зупинка зустрічі ніяк позитивно на настрої суперників не позначилася.

Щойно гра відновилася після відбою тривоги, як вона пішла за тим самим сценарієм, який мала до зупинки. Суттєвої переваги не було ані у гравців «Дніпра-1», ані у футболістів «Динамо». Поперемінно ігрова ініціатива переходила від одного боку до іншого, проте команди надовго перевагу не отримували.

У боротьбі команд не було місця загрозам та небезпечним ситуаціям. На полі була внутрішня напруга, але не більше того. За великим рахунком, не було б нічого дивного, якби така картина збереглася до перерви. Однак на 43-й хвилині перебіг поєдинку у бік господарів індивідуальними діями хитнув Гуцуляк.

Він перед самою лицьовою лінією поля корпусом відтер від м'яча Попова, якого віч-на-віч із нападником кинув Михавко. Після цього Гуцуляк отримав простір та можливість, аби упевнено розібратися з Бущаном. 1:0.

Гості з Києва після повноцінної перерви дуже швидко відігралися. Захист «Дніпра-1» зламався під тиском, який на нього чинили динамівці, щойно зустріч відновилася, і Кабаєв став автором голу у відповідь. 1:1.

Досягши успіху, гравці «Динамо» продовжили диктувати свої умови. Вони більше володіли м'ячем, ніж господарі поля, але не могли трансформувати свою перевагу в небезпечні моменти. Тільки загалом вони виглядали краще, але не зокрема. Щоб допомогти підопічним, Олександр Шовковський уже на 59-й хвилині зробив дві заміни, а під завісу поєдинку кинув у гру свіжих Супрягу та Шепелєва. Юрій Максимов із «Дніпра-1» ротацією гравців не відповідав. Невже він сподівався на стійкість команди? Відповідь це питання отримано не було, оскільки команди видали вогняну кінцівку.

На 88-й хвилині «Динамо» залишилося вдесятьох після вилучення з поля Тимчика. Однак саме у чисельній меншості гості змогли забити гол. За 6 секунд до завершення основного часу поєдинку Ванат поставив крапку у швидкій атаці своєї команди. 1:2!

Гравці «Дніпра-1» могли відігратися - Бущан на третій компенсованій хвилині врятував команду після дальнього удару у виконанні Сарапія.

«Динамо», здобувши перемогу, залишилося на 2-му місці в таблиці УПЛ, маючи 57 очок. «Дніпро-1» йде четвертим із 45 пунктами.

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур

«Дніпро-1» - «Динамо» - 1:2

Гуцуляк, 43 - Кабаєв, 49, Ванат, 90

Сарапій, 33, Мірошніченко, 73, Сваток, 90+1, Гаджиєв, 90+4, Горбунов, 90+5 - Шапаренко, 44, Андрієвський, 47, Ярмоленко, 52, Дячук, 72

Тимчик, 88 (Динамо)

«Дніпро-1»: Волинець - Адамюк, Сарапій, Сваток, Пасіч, Рубчинський (Горбунов, 85), Бабенко, Мірошніченко (Гаджиєв, 90+2), Очеретько, Лєднєв, Гуцуляк.

«Динамо»: Бущан - Вівчаренко, Попов, Михавко (Дячук, 66), Тимчик, Ярмоленко (Волошин, 59), Шапаренко (Шепелєв, 82), Андрієвський (Бражко, 59), Кабаєв (Супряга, 82), Буяльський, Ванат.

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)

Стадіон «Дніпро-Арена» (м.Дніпро)

ДНІПРО-1 - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні

Коментарі