Тренер Металіста оцінив матч із Кременем, який може виявитися договірним

Андрій Аніщенко – про перемогу команди в матчі другого етапу Першої ліги

Головний тренер харківського «Металіста» Андрій Аніщенко поділився емоціями від поєдинку з «Кременем» (2:1) у 6-му турі весняної частини сезону в Першій лізі України.

- Сьогодні вийшла дуже нервова гра як для того плану, котрий у нас був спочатку. Але нам зламав цей план відносно швидкий м'яч від команди суперника зі стандарту. Тому треба було дуже ретельно все перебудувати і ми задоволені, що це хоч і не у повній мірі, але принесло свої дивіденди, ми забили два м'ячі. Є такий вислів: результат важливіший за гру. От сьогодні той випадок.

- Сьогодні для багатьох було несподіванкою, що ви залишили у запасі Багачанського, Синчука та Петра Луціва. Це рішення було прийнято, щоби ними посилити гру?

- І такі думки також були, але трошки десь цей стартовий склад вийшов із тактичних міркувань. Але ще раз говорю: суперник нас змусив перебудуватися вже по ходу самої гри. Тому й були проведені заміни.

- Як ви вважаєте, ті помилки, на які ви вказали після матчу з «Черніговом», команда сьогодні виправила?

- Недостатньо. Так що будемо працювати далі.

- І останнє питання по Данилу Кайдалову. Ви випускали його на поле з вірою, що він може вирішити долю зустрічі?

- Ми кожен раз, коли будь-хто виходить на заміну чи у стартовому складі, віримо, що вони розкриють свій потенціал набагато якісніше. Але далеко не завжди це виходить. Сьогодні Данило доволі якісно вийшов на заміну, тому, мабуть, і забив переможний м'яч.

Раніше повідомлялося, що в УАФ почали перевірку матчу «Металіст» - «Кремінь» як можливого договірного.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 26

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі