Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Як уже повідомлялося, обидва поєдинки чемпіонату між донецьким «Шахтарем» та одеським «Чорноморцем» - перенесений з 12-го та в рамках 26-го турів - відбудуться у Києві на стадіоні «Лівий берег». Перша гра намічена на 1 травня, а друга - на 5-те.

У зв'язку з цим у ЗМІ та у вболівальницьких колах з'явились закиди щодо порушення принципів Fair Play. Про своє бачення цієї ситуації Sport.ua розповів генеральний директор ФК «Чорноморець» Анатолій Мисюра.

- Не знаю нічого щодо закидів, адже їх не читаю, - сказав він. - Особисто мене цікавить команда і те, щоб їй було комфортно. Тож наша позиція саме з тим і пов'язана, щоб позбавити «Чорноморець» невтішної перспективи їздити у вагонах потягів по 50-60, а то й 70 годин на гостьові матчі туди й назад, туди й назад. Вирішили, що зіграти двічі поспіль у Києві буде найбільш комфортно.

- Але ж виходить, що це більш комфортно буде саме для «Шахтаря».

- Не знаю. Я про «Шахтар» не думаю. Я думаю лише про «Чорноморець».

Як повідомляв напередодні офіційний сайт «Чорноморець», причина зміни місця проведення ігор - складна логістика, що не сприяє якісній підготовці футболістів напередодні відповідальних матчів на фінішній прямій чемпіонату. Одеська команда за попереднім розкладом мала б таку мапу футбольних зустрічей: Ужгород - Одеса - Львів. Протягом 10 днів на «моряків» чекали б майже 60 годин подорожей потягом. Тому з міркувань ефективної та зручної логістики «Чорноморець» вирішив вступити в перемовини з суперником та прийшов до важливої згоди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ініціатором перенесення домашнього матчу для «Чорноморця» був саме «Шахтар», а головна причина - відмова бразильських легіонерів «гірників» їхати до Одеси, яка потерпає від обстрілів рашистів.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 7

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі