ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Матчі 12-туру УПЛ «Чорноморець» - «Шахтар» і 27-го туру «Шахтар» - «Чорноморець» відбудуться в Києві на стадіоні «Арена Лівий берег». Зустрічі будуть зіграні 1 та 5 травня відповідно, о 13:00 та 18:00.

ФК «Чорноморець» повідомляє, що саме одеський клуб був ініціатором перенесення ігор.

«Ми вдячні керівництву донецького клубу, що в цьому питанні пішли нам на зустріч.

Причина зміни місця проведення ігор - складна логістика, що не сприяє якісній підготовці футболістів напередодні відповідальних матчів на фінішній прямій чемпіонату. Одеська команда за попереднім розкладом мала б таку мапу футбольних зустрічей: Ужгород - Одеса - Львів. Протягом 10 днів на команду чекали б майже 60 годин подорожей потягом.

Тому з міркувань ефективної і зручної логістики «Чорноморець» вирішив вступити в перемовини з суперником і прийшов до важливої згоди.

За обопільним рішенням клубів організацією продажу квитків візьме на себе ФК «Шахтар». Всі залучені з продажу квитків кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України», - сказано у заяві одеситів.

Зазначимо, що матч 12-туру УПЛ «Чорноморець» - «Шахтар» мав відбутися 28 жовтня, проте був перенесений за згодою клубів. «Гірники» попросили суперників про перенесення гри через складну логістику та участь донецького клубу в Лізі чемпіонів (матч проти «Барселони» проходив 25 жовтня), і «моряки» відповіли згодою.

Володимир Клепач Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 31

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі