Український воротар Баєра: «Я перший відчув на собі силу удару Хабі Алонсо»

Олександр Петренко розповів, як проходить відпрацювання ударів на тренуваннях леверкузенського клубу

Український воротар «Баєра» Олександр Петренко розповів, як проходить відпрацювання ударів на тренуваннях леверкузенського клубу:

«У тренувальному процесі Хабі дуже енергійний, дуже допомагає гравцям, постійно зупиняє тренування, щоб підійти щось підказати. Він додає багато своїх поглядів на гру, футбол. Навіть грає з нами.

Коли я вперше був на тренуванні з основною командою, мені було страшно. Це були мої перші тренування з основною командою в карʼєрі. Раніше я ніколи не тренувався з першими командами. Я б не сказав, що було складно, але дуже цікаво для себе отримувати такий досвід. Мені здається, я перший відчув на собі силу удару Хабі Алонсо. Коли завершується тренування, деякі футболісти залишаються, щоб відпрацювати удари. Хабі Алонсо також залишається і завжди долучається. Зазвичай воротарі, як Лукаш Градецьки, просто йдуть з тренування, а залишаються ті, хто менше грають. Тому мені доводилось відбивати найбільшу кількість ударів.

Центральні захисники «Баєра» також бʼють непогано. Джака дуже сильно пробиває, також Адам Гложек. От, хто бʼє так, що я мав проблемки, так це Грімальдо. Я вже говорив в одному інтервʼю, що він бʼє нереально. Це можна побачити в матчах по тому, які він кладе штрафні. Іноді не розумію, як взагалі можна так бити».

Раніше Олександр Петренко розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 01:59 2

Нещодавно голова УАФ побував на Конгресі ФІФА