ІНДЗАГІ: Дозволяли балакунам говорити, але зараз вони будуть говорити менше

Головний тренер «Інтера» прокоментував дострокову перемогу в чемпіонаті Італії

22 квітня відбулося міланське дербі у матчі 33-го туру Серії А між командами «Мілан» та «Інтер». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь «нерадзуррі».

Завдяки цій перемозі підопічні Сімоне Індзагі офіційно стали чемпіонами Італії 2023/24.

Після завершення зустрічі Індзагі прокоментував дострокове завоювання Скудетто:

«Відчуття прекрасні, ми зробили щось неймовірне, і героїв багато: гравці, клуб, президент, який зараз не тут, але завжди був поруч.

Щодня ми старанно працюємо з метою стати сильнішими. Думаю, вже з першого сезону, з першого матчу в Лізі чемпіонів, коли ми зустрілися з «Реалом», який потім виграв у фіналі у «Ліверпуля», було видно хороший заділ, і у підсумку ми здобули шість трофеїв.

Моя подорож вийшла чудовою. Я завжди буду вдячний «Лаціо», який дав мені можливість почати роботу тренером. У нас все йшло добре, і я пам'ятаю чемпіонат, перерваний через коронавірус, в якому ми билися до кінця. Лаціо хотів продовжувати співпрацю, але щось підказувало мені, що потрібні зміни.

Багато хто не радив мені йти в «Інтер», але щось мені підказувало, що треба йти саме сюди. Я знав багатьох людей у керівництві, і ми знали, що можемо продовжити цикл. У важкі моменти ми дозволяли балакунам говорити, але сьогодні вони будуть говорити менше», - сказав Індзагі.

Відеоогляд матчу Мілан - Інтер - 1:2

Данііл Агарков Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій