Юрген КЛОПП: «Зазвичай Фулхем завдає нам більше проблем»

Німецький фахівець оцінив перемогу над середняком АПЛ

Наставник «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував успіх своїх гравців у матчі проти «Фулхема» (3:1) у рамках 33-го туру АПЛ.

«Протягом 80 хвилин ми були справді чудові. Мені не сподобалися останні десять хвилин першого тайму, коли ми пропустили. Але все гаразд, бо гра у другому таймі мені сподобалася.

Ми знову змогли показати те, що у нас справді добре виходило у першому таймі - володіли м'ячем, створювали моменти та забили кілька відмінних голів. До того ж, у нас були й інші непогані моменти. Ми внесли деякі зміни, і хлопці чудово впоралися.

Зазвичай «Фулхем» завдає нам більше проблем, тому ми показали хорошу гру в потрібний момент. Ми хочемо залишатися в чемпіонській гонці, це очевидно. Учора «Арсенал» переміг, «Манчестер Сіті» виграє свій матч у запасі, тому ми маємо перемагати і намагаємося робити це» - сказав головний тренер «Ліверпуля».

«Ліверпуль» за 33 матчі набрав 74 очки та посідає 2-е місце у турнірній таблиці АПЛ. «Арсенал» має стільки ж, але лідирує завдяки кращій різниці м'ячів. «Манчестер Сіті» відстає на 1 очко при матчі в запасі.

Руслан Травкін Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:36 0

Зазвичай глядачам її не показують