Марта КОСТЮК: «У Рибакіної немає водійських прав? У мене є»

Українська тенісистка – про вихід до фіналу в Штутгарті

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала несподіваний вихід у фінал турніру WTA 500 у Штутгарті (Німеччина).

На шляху до фіналу українка виграла у трьох суперниць із топ-10: Чжен Ціньвень (WTA 7), Коко Гофф (WTA 3) і Маркети Вондроушової (WTA 8), а у фіналі гратиме з четвертою ракеткою світу Єленою Рибакіною.

- Ви обіграли сьому ракетку і фіналістку Australian Open Чжен Ціньвень, третю ракетку світу і переможницю US Open Коко Гофф, а сьогодні - чемпіонку Вімблдону і восьму ракетку світу Маркету Вондроушову. Марта Костюк вийшла на новий рівень?
- Думаю, що мало хто знає, але моя кар'єра почалася зі статистикою 0-14 проти суперниць із першої десятки рейтингу. І я намагаюся трохи вирівняти ситуацію з цими цифрами. У мене вже було кілька перемог, але на цьому турнірі це дійсно щось неймовірне. Це одні з найсильніших тенісисток за останній рік і те, що я змогла їх перемогти в кількох матчах поспіль... Сподіваюся, що і я одного разу виграю титул Grand Slam.

- Ви вели 5:1 у першому сеті, і справа дійшла до тай-брейку. Скажіть чесно, вам потрібно трохи гострих відчуттів, щоб скрасити своє життя?
- Ні. У мене їх достатньо.

- Ми чули від Єлени Рибакіної, що в неї немає водійських прав (переможниця турніру отримує в подарунок автомобіль Porsche - прим.). Чи є права у Марти Костюк?
- Так. Звичайно, у мене є.

Володимир Клепач Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 14:13 3

Ілля проводить найкращий турнір у 2024-му році

Коментарі