Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика

Британець поділився планами

Володар чемпіонського пояса WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі розповів про свої емоції в разі перемоги над чемпіоном світу WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком, а також ймовірну поразку у поєдинку з українцем, який заплановано на 18 травня.

«Коли я стану абсолютним [чемпіоном], то я не змінюся. Я, як і раніше, буду тим самим старим Джі, я, як і раніше, буду водити Land Cruiser по Моркамбу, я, як і раніше, буду їздити в Aldi. Що ще може зробити чоловік?

У мене мільйон доларів у банку, чудова дружина, купа дітей. У мене є собаки, красиві машини, прикраси, одяг. У мене є нагороди, є слава, є статки. Люди надихаються мною - я врятував мільйони людей від самогубства.

Я написав три книги, працював у WWE, співав із Роббі Вільямсом, написав пісню Sweet Caroline. Я зробив популярні документальні фільми для ITV і для Netflix. Я був дворазовим непереможеним чемпіоном у надважкій вазі і за цей час завоював 23 пояси.

Якщо я прийду туди, і мене виб'ють через дві хвилини, це буде на кшталт: «Ну гаразд. Велике спасибі і на добраніч. Хай благословить вас Бог. Побачимося в жовтні», - заявив Ф'юрі.

Раніше Даніель Дюбуа дав пораду Ф'юрі на бій з Усиком.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 08:57 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Коментарі