ФОТО. Папа Римський благословив пояс WBC перед мегафайтом Усика та Ф'юрі

У Папи Римського Франциска немає фаворита у цьому поєдинку

Папа Римський Франциск благословив пояс WBC, за який будуть битися Олександр Усик (21-0, 14 КО) та Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«У Папи Франциска є фонд. Я дізнався, що існує програма під назвою «Футбол із цінностями». Я запропонував Папі створити «Бокс із цінностями». Він погодився і відразу захопився боксом. З цього дня ми проводимо багато акцій, тренувань для тисяч людей у всьому світі.

Я приніс пояс, він благословив і підписав його. Папа підписав одну сторону і сказав, що я маю підписати іншу, інакше боєць подумає, що я вболіваю за когось одного. Він не має переможця. Він із нетерпінням чекає 18 травня.

Папа порівняв кобру та мангуста. Мангуст - маленький, королівська кобра - найстрашніша змія, і все ж таки мангуст її перемагає. І він наводить цю аналогію, говорячи, що в житті іноді потрібно знати свої слабкості та сильні сторони, використовувати їх і завжди знати слабкості свого ворога», - сказав президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман.

Спочатку бій Тайсона та Олександра мав відбутися у лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.

ФОТО. Папа Римський благословив пояс WBC перед мегафайтом Усика та Ф'юрі

Данііл Агарков Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 06:12 2

Калле Зауерланд оцінив перемогу українця

Коментарі