Криськів розповів про плани щодо Олімпіади та силу команди Ротаня

Півзахисник – про олімпійську збірну України

Гравець донецького «Шахтаря» та молодіжної збірної команди України поділився думками щодо своєї участі в Іграх-2024 у Парижі та розповів по сильні якості української олімпійської команди, яку очолює Руслан Ротань.

«Дуже хочу на Олімпійські ігри, адже від самого початку скликання цієї команди я знаходився разом із нею. Пам'ятаю усі матчі, увесь цей шлях і можу згадати лише приємні речі. Сподіваюся, що тренер зможе залучити мене до такого великого турніру, а я покажу своє палке бажання.

У нас дуже дружній колектив. Ми спілкуємось й поза збірною. Маємо також і гарну комунікацію з тренерським штабом. Напевно, це і є ключем до успіху. Тепер ми хочемо показувати свій футбол і надалі досягати найвищих результатів. З цим і їхатимемо на Олімпіаду.

З ким найтісніші дружні зв'язки в цій збірній? Когось виділяти не хочеться, але я багато спілкуюсь з хлопцями. Так, є ті, з ким майже кожен день, з кимось трохи рідше. Але з усіма завжди радий перетнутись у поєдинках чемпіонату чи лавах молодіжної збірної», - розповів Криськів.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 23:48 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі