Петро ШОТУРМА: «Кожен з гравців старався викластись на повну»

Капітан збірної України – про матч проти команди Франції на турнірі в Литві

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма підсумував матч проти команди Франції на турнірі Global Futsal Tournament в литовській Йонаві.

- Петре Миколайовичу, у мене є для Вас новина: це був Ваш 99-й матч у футболці національної збірної України. Як Вам це відчуття? Які Ваші очікування перед 100-м матчем?

- Чесно, несподівано, тому що не підбивав статистику ніколи. Мені здається, що це дуже важкий період був, тому що не кожному вдається такі матчі відіграти. Тому я дуже радий. Я радий, що мені дозволило здоров'я і менше було травм, і я хочу побажати усім, хто зараз у збірній - дійти до цих цифр, а може вийти й за 100, і 130, і оновлювати рекорди. Тому я дуже радий, надіюсь, що 100-й матч ми вже проведемо на чемпіонаті світу!

- Як Вам загалом турнір, сподобався? Суперники?

- Загалом, максимально був чудовий турнір! З першого матчу ми пробували награвати нові зв'язки в четвірках. Кожен з гравців старався викластись на повну, тому що це вже такий, завершальний турнір, перед чемпіонатом світу. Мені здається, що якщо пройтись по матчах, то дуже достойно ми виглядали, і я б сказав, що навіть з бразильцями, - ми обговорювали з тренером, - то за грою ми нічим не поступались, там моментами... Я думаю, що цей турнір піде тільки на користь. Від нього ми візьмемо тільки найкращі якості, які нам треба в майбутньому!

Олександр Шарадкін Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 15:46 0

Українцю знадобиться тиждень на відновлення