Порятунок перед фінальним свистком. Металіст 1925 вирвав нічию у Дніпра-1

Харків'яни у компенсований час зрівняли рахунок

У заключному поєдинку 24 туру Української Прем'єр-ліги зустрілися «Металіст 1925» та «Дніпро-1».

Номінальні гості одразу заволоділи територіальною перевагою, взявши м'яч під контроль. Агресивним пресингом дніпряни чинили тиск на захисні побудови суперників. Щоправда, спочатку харків'янам вдавалося стримувати атаки спортклубівців.

Втім, перевага дніпрян принесла їм свої плоди. Два шанси відкрити рахунок у матчі не реалізував Очеретько. Спочатку з його ударом у падінні впорався Мозіль, а потім гравець «Дніпра-1» головою пробив поряд зі штангою. Те, що не вдалося зробити партнеру, здійснив Гуцуляк. Після вертикальної передачі Сарапія півзахисник дніпрян на замаху прибрав Імерекова та відправив м'яч у ворота.

«Металіст 1925» ледь одразу не відповів результативною атакою. Юрченко м'яким закиданням до штрафного майданчика вивів на ударну позицію Юсова, який не зумів переправити м'яч у ціль. Обставини змушували харків'ян більш цілеспрямовано йти в атаку, чим намагалися скористатися спортклубівці під час проведення контрвипадів.

На початку другої половини зустрічі дніпряни організували ще один момент, але Бабенко з кута штрафного майданчика не зумів переграти Мозіля. А потім господарі упустили чудовий шанс для взяття воріт. Навіс зі штрафного замкнув Гармаш, який вийшов на заміну, і Волинець продемонстрував чудову реакцію, переправивши м'яч у поперечину.

Спортклубівці продовжували володіти м'ячем, але не поспішали грати на закріплення своєї переваги. Гострих моментів біля воріт було небагато. Згадується удар Рубчинського з-за меж штрафного майданчика, після якого довелося вступити в гру Мозілю. Харків'яни намагалися знайти підступи до штрафного майданчика суперників, але чогось суттєвого створити у них не виходило.

Розв'язка настала у компенсований час. Харків'яни заробили кутовий, навіс із якого замкнув Імереков. М'яч влучив у поперечину і знову відскочив до Імерекова, який з другої спроби влучив у ціль.

Таким чином, «Металіст 1925» продовжив свою безвиграшну серію до одинадцяти матчів, але ця нічия навряд чи засмутила підопічних Віктора Скрипника. У наступному турі харків'яни проведуть домашній поєдинок із «Оболонню», а «Дніпро-1» у гостях зіграє із «Вересом».

Українська Прем'єр-ліга. 24 тур.

«Металіст 1925» - «Дніпро-1» - 1:1

Голи: Імереков (93) - Гуцуляк (19)

Попередження: Сарапій (54)

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Імереков, Фарина, Капінус, Юсов, Дмитренко (Гармаш, 46), Габелок, Юрченко, Сидоров, Борячук (Фрімпонг, 72)

«Дніпро-1»: Волинець, Є.Пасіч (Мельниченко, 75), Сваток, Сарапій, Мірошніченко, Бабенко, Очеретько (Танчик, 81), Рубчинський, Лєднєв, Гуцуляк, Гаджиєв (Горбунов, 39)

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Стадіон «Лівий берег» (Київська область)

МЕТАЛІСТ 1925 - ДНІПРО 1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Металіста 1925»: Гармаш - 6,0; Фрімпонг - 5,5.

Заміни «Дніпра-1»: Горбунов - 6,0; Мельниченко - б/о; Танчик - б/о.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 20:45 2

Коул Палмер був лідером лондонської команди протягом чемпіонату

Коментарі