Барселона більше не шукає тренера. Відомо, хто може замінити Хаві

Щоправда, каталонці все ще сподіваються, що нинішній наставник передумає йти

«Барселона» більше не зайнята пошуками нового головного тренера.

За інформацією Diario Sport, спортивний директор каталонців Деку зв'язувався з Роберто Де Дзербі, проте від його кандидатури було вирішено відмовитися через чинний контракт із «Брайтоном» та високих відступних. Також у «Барселоні» не в фаворі ідея про запрошення німецького фахівця - єдиним доступним кандидатом на даний момент залишається Ганс-Дітер Флік. У клубі також побоюються, що запрошений фахівець не зможе адаптуватися в «Барселоні» та Ла Лізі.

Повідомляється, що на даний момент клуб не виключає, що Хаві змінить своє рішення залишити «Барселону» після завершення сезону - президент клубу Жоан Лапорта з радістю підтримає Хаві, якщо він передумає залишати клуб, проте тренер повинен буде оголосити про це рішення публічно. Вважається, що ключовий вплив на майбутнє Хаві матимуть майбутні матчі з ПСЖ у Лізі чемпіонів (перший чвертьфінальний поєдинок завершився виїзною перемогою каталонців - 3:2) та мадридським «Реалом» у Ла Лізі.

Тим часом, пріоритетним варіантом «Барселони» на випадок, якщо Хаві продовжить наполягати на своєму відході, є ексзахисник каталонців Рафаель Маркес, який очолює «Барселону Б».

Юрій Вишневський Джерело: Sport.es
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 06:12 2

Калле Зауерланд оцінив перемогу українця