Колишній тренер Вайта зробив детальний прогноз на бій Ф'юрі – Усик

Марк Тіббс вірить у перемогу британця

Марк Тіббс, колишній тренер відомого супертяжа Ділліана Вайта (30-3, 20 KO), висловив свою думку щодо майбутнього історичного поєдинку за абсолютне чемпіонство світу в надважкій вазі між володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) та чемпіоном WBA, WBO і IBF Олександром Усиком (21-0, 14 KO), до якого залишилося трохи більше місяця.

«Я завжди симпатизував Ф'юрі з очевидних причин - він більший звір, супертяж від природи, на відміну від роздутого крузервейта. Але Усик більш умілий як боксер і справляється з усіма найкращими супертяжами у світі - включно з Ентоні Джошуа, якого він перемагав двічі.

Розсічення Ф'юрі трохи збентежило мене, але я повинен підтримати свого хлопця Тайсона Ф'юрі, нашого британського хлопця. Йому доведеться потрудитися, але я все одно думаю, що, оскільки він більший хлопець, якщо він не підготується, то все може піти не так, як треба. Я ставлю на Тайсона Ф'юрі. Він точно буде готовий до цього бою.

Тайсон розумітиме, як тримати Усика на передній руці, як впоратися з ним і поставити на п'яти. Ф'юрі все одно буде боксувати, але перепрацює його і завадить Усику виглядати так добре, як завжди», - сказав Тіббс.

Спочатку бій Тайсона й Олександра мав відбутися в лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.

Раніше Тайсон Ф'юрі спрогнозував своїх опонентів на 10 боїв наперед.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 14:08 9

Тоні Кроос повісить бутси на цвях

Коментарі